Transfer ANULAT la PNL. A fost anunțat candidat PSD la locale

Primarul municipiului Oraviţa, Dumitru Ursu, a fost anunţat candidat din partea PSD la alegerile locale. Asta deşi zvonurile de pe scena politică îl dădeau ca transferat la PNL. 

„Este în PSD, nici nu știu să fi fost plecat vreodată. Nu știu să își fi declarat intenția de a părăsi Partidul Social Democrat. El a construit în jurul lui o echipă foarte frumoasă, o echipă de care este mândru, de care și eu sunt mândră și este unul dintre primarii foarte buni ai PSD-ului. La Oravița, înainte de el, nu a prea existat noțiunea asta așa largă despre PSD. De când a venit el, el este PSD la Oravița!", a spus președintele PSD Caraș-Severin, Luminiţa Jivan, pentru expressdebanat.ro. 

Jivan, sigură că Ursu nu va pleca 

„Nu cred că își propune să plece, cred că își propune să termine proiectele pe care le-a început. Sunt sigură că va câștiga încă un mandat pentru că e apreciat. Vine la partid de fiecare dată când se dezlipește puțin de Primărie. E un om care vine des la partid. Își spune părerea de fiecare dată și cu bune, și cu rele. E un om pe care eu contez foarte mult, așa cum contez și pe președintele executiv, pe Luca Mălaiescu, pe Ionuț Chisăliță și Adi Torma, pe primarii din Clisură. Sunt niște oameni extraordinari, primărița de la Socol, primarul de la Coronini, Gârnic, etc. Primarul de la Gârnic a primit mai multe investiții decât Moldova Nouă și toată zona respectivă", a mai spus șefa PSD Caraș-Severin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel