Traian Băsescu, prima reacție privind dosarele Elenei Udrea

Fostul președinte Traian Băsescu a răspuns prin e-mail solicitării venite din partea libertatea.ro de a oferi un punct de vedere pe marginea dosarelor fostului ministru al Dezvoltării, Elena Udrea.

DNA a solicitat, luni, Camerei Deputaţilor avizul pentru începerea urmăririi penale împotriva parlamentarului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării. Ulterior, Elena Udrea, în cadrul conferinței de presă organizată la Palatul Parlamentului, a reacționat, susținând între altele că "Toţi marii bărbaţi politici ai ţării s-au ascuns pe sub mese".

Contactat de sursa citată, Traian Băsescu a răspuns prin e-mail.

"Aşa cum ştiţi, din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaraţii publice şi pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Îmi este tare bine în mijlocul familiei", a transmis fostul președinte.

La sfârșitul săptămânii trecute, deputatul PMP Elena Udrea a fost pusă sub control judiciar, în dosarul Microsoft. 

De asemenea, luni, procurorul general al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut Camerei Deputaților ridicarea imunității deputatului Elena Udrea, pentru a demara urmărirea penală în dosarul "Gala Bute".

"Mi se pare evident că apariția acestui dosar este legată de declarațiile pe care le-am făcut vineri, în care am acuzat actualul șef SRI, generalul Coldea. (...) Este o încercare de decredibilizare a mea cu un dosar în care sunt pomenită de patru ani de zile și în care abia acum mi se stabilește calitate de inculpat, abia acum se stabilește acuzarea împotrva mea, este o încercare de decredibilizare despre care sunt convinsă că se va face prin îngroparea în acuzații și cauze penale", a declarat, ulterior, Elena Udrea.

DOSAR GALA BUTE: ELENA UDREA, prima reacție după cererea DNA către Camera Deputaților

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel