Traian Băsescu, la Jocuri de Putere, la Realitatea TV. Rareș Bogdan, întrebări pentru Traian Băsescu

Traian Băsescu merge, după ieșirea publică de la ora 18.30, la Realitatea TV începând cu ora 22.00, la emisiunea "Jocuri de Putere", realizată de Rareș Bogdan.

VEZI ȘI: Scandal copii. Iohannis, replică INCREDIBILĂ despre Firea și Ponta: VICTOR PONTA FACE PE ELEGANTUL

Luni, jurnalistul a spus că ar vrea să afle de la Traian Băsescu cine este ofițerul acoperit dintre cei 14 prezidențiabili.

"După 10 ani cu Traian Băsescu, românii decid din nou în mâinile cui încredinţează viitorul copiilor lor. Va fi un agent acoperit, un agent dublu sau un agent al renaşterii naţionale? Va fi un ins „profund corupt?" Va fi o femeie sau un şef de serviciu secret? Cine sunt "iepurii"? Dar hăitaşii? Cine garantează securitatea cetăţenilor României? Dar bunăstarea? S-a încheiat epoca „preşedintelui-jucător"?

În această seară, de la ora 22.00, preşedintele României face dezvăluiri la „Jocuri de Putere". Află de la invitatul special al lui Rareş Bogdan de ce luptă la baionetă până în ultimul minut al mandatului său!

Care sunt dedesubturile dosarului „Microsoft"? Care sunt jocurile de putere şi influenţă din spatele afacerii „Lukoil?" Cine este candidatul americanilor? Dar al ruşilor?

Ce pericole ameninţă România din exterior? Dar din interior? Ce riscuri reprezintă camarila lui Ponta? Cine sunt membrii ei? Va anula Victor Ponta pomenile electorale dacă devine preşedinte? Urmează noi tăieri de salarii şi pensii?Ce îşi reproşează? Ce ar schimba dacă ar lua-o de la capăt?
Cum poate ajunge Elena Udrea preşedinte? Îşi va rupe piciorul Klaus Iohannis? Dar Victor Ponta?
Are vreo şansă să devină premier? Cine îl susţine? Cum a devenit unul dintre cei trei care reprezintă pentru SUA garanţia unui partener fidel? Ce va face Traian Băsescu în prima zi fără România?", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel