TRAGIC! O tânără de 19 ani a murit într-un mod cumplit

O tânără de 19 ani din Oţelu-Roşu a murit în noaptea de marţi spre miercuri într-un accident rutier în care alţi patru tineri au fost răniţi uşor. Potrivit poliţiştilor, fetei care a murit, şi care se afla la volan, nu i-a fost fatală intensitatea impactului, ci o bucată de lemn intrată prin parbriz.

Tânăra, care se afla la volan, se întorcea alături de mai mulţi colegi de la un alt coleg al lor, iar la un moment dat Daiana Carmina a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina, un VW break, într-o ţeavă de gaz, lovind şi o troiţă, informează Adevărul.

În urma impactului, tânăra aflată la volan a murit pe loc, o altă fată s-a ales cu fractură de mandibulă, iar ceilalţi tineri au suferit răni uşoare. Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Caraş-Severin, Decebal Davidoiu, din primele cercetări accidentul s-a produs pe fondul vitezei, al lipsei de experienţă şi, foarte probabil, din cauza neatenţiei în condus.

Decebal Davidoiu a declarat, însă, că principala cauză a decesului fetei nu a fost impactul puternic, ci un lemn dintr-un gard care a intrat prin parbriz şi a lovit-o pe fată direct în cap.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel