Tonel Pop, informaţii de ultimă oră după audierea lui Gheorghe Dincă. Declaraţia care răstoarnă tot

Mihai Ciobanu / 05 sep 2019 / 20:48 Salveaza PDF Comentarii
Tonel Pop
Descriere foto: Tonel Pop

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu a oferit detalii după ce a luat parte la audierea de joi a lui Gheorghe Dincă. 

Avocatul Tonel Pop a venit cu informaţii noi după ce a ieşit de la audierea lui Gheorghe Dincă, la care a asistat din calitatea de apărător al familiei Luizei Melencu. 

"Procurorii au pus o presiune incredibilă pe mine. Reproşuri că de ce vorbesc de dânşii, de ce nu îi pun într-o lumină favorabilă. (...) Dincă, în momentul în care am început să pun întrebări după atâtea ore, ore în care, vă rog să mă credeţi, puneau aceeaşi întrebare de 20-30 de ori numai ca să o lungim la infinit şi să nu putem... La un moment dat eu am solicitat să pun întrebări.  Acum o oră. Am pus două întrebări, iar după ce Dincă a răspuns în sensul în care eu aveam dreptate şi iarăşi contrazicea ceea ce consemnase procurorul şi, mai grav, ceea ce procurorul spunea că a înţeles de la Dincă. S-au supărat, Dincă a observat că procurorii sunt supăraţi şi că nu răspunde bine şi atunci Dincă a refuzat să mai răspundă la orice întrebare. (...)

În principiu, toată chestiunea aşa cum a fost relevată în presă, pe situaţia de fapt, aduce date că e aproape imposibilă povestea care s-a vehiculat. Pot să vă spun că din declaraţia pe care a dat-o acum Dincă rezultă că situaţia nu poate fi cea care în primă fază a fost înghiţită ca posibilă. Nu pot să vă spun dacă a recunoscut sau nu. Situaţia e destul de încordată", a declarat Tonel Pop. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28