Tonel Pop, informaţii de ultimă oră după audierea lui Gheorghe Dincă. Declaraţia care răstoarnă tot

Tonel Pop
Tonel Pop

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu a oferit detalii după ce a luat parte la audierea de joi a lui Gheorghe Dincă. 

Avocatul Tonel Pop a venit cu informaţii noi după ce a ieşit de la audierea lui Gheorghe Dincă, la care a asistat din calitatea de apărător al familiei Luizei Melencu. 

"Procurorii au pus o presiune incredibilă pe mine. Reproşuri că de ce vorbesc de dânşii, de ce nu îi pun într-o lumină favorabilă. (...) Dincă, în momentul în care am început să pun întrebări după atâtea ore, ore în care, vă rog să mă credeţi, puneau aceeaşi întrebare de 20-30 de ori numai ca să o lungim la infinit şi să nu putem... La un moment dat eu am solicitat să pun întrebări.  Acum o oră. Am pus două întrebări, iar după ce Dincă a răspuns în sensul în care eu aveam dreptate şi iarăşi contrazicea ceea ce consemnase procurorul şi, mai grav, ceea ce procurorul spunea că a înţeles de la Dincă. S-au supărat, Dincă a observat că procurorii sunt supăraţi şi că nu răspunde bine şi atunci Dincă a refuzat să mai răspundă la orice întrebare. (...)

În principiu, toată chestiunea aşa cum a fost relevată în presă, pe situaţia de fapt, aduce date că e aproape imposibilă povestea care s-a vehiculat. Pot să vă spun că din declaraţia pe care a dat-o acum Dincă rezultă că situaţia nu poate fi cea care în primă fază a fost înghiţită ca posibilă. Nu pot să vă spun dacă a recunoscut sau nu. Situaţia e destul de încordată", a declarat Tonel Pop. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel