Tinu, episod marca Dide

Andrei Tinu
Andrei Tinu

Andrei Tinu este în mijlocul unui scandal după ce s-a certat cu soția lui.

Nu este prima dată când Andrei Tinu ajunge să fie subiect de scandal. În 2008, mama sa, Emilia Iucinu, a fost protagonista unui episod ”marca Dide”.

Incidentul s-a produs la Pecica. În 2008, președintele interimar al PSD Arad, Marius Lazăr, a declarat că Emilia Iucinu a fost lovită de un autoturism condus de unul dintre apropiații lui Iustin Cionca, primar al orașului Pecica și candidat pentru un mandat în Camera Deputaților.

Cei din echipa de campanie a PD-L susțineau, la acea vreme, că Emilia Iucinu ar fi lovit cu pumnii în parbrizul mașinii de campanie a democrat liberalilor, dupa care s-ar fi agățat de autoturism, iar la plecarea acestuia de pe loc, femeia s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se la cap.

Episod marca Dide


Și Cristian Mihai Dide a fost acuzat că a sărit pe mașina unui deputat PSD. Cu toate acestea, protestatarul a spus că lucrurile nu au stat chiar așa.

”Nu am sărit pe nicio mașină. Am mers în fața mașinii pentru că domnul deputat Ioan Terea îl împingea cu mașina pe Ionel, un prieten de-ai mei, pe trecerea de pietoni. Acest lucru se vede și în clipul pe care l-am dat publicității. Nu a sărit nimeni pe mașina lui. Sub nicio formă! Termenul "a sări", folosit de unii și alții, în acest context este complet greșit. Nu a sărit nimeni pe mașină”, spunea Cristian Mihai Dide la acel moment.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Protestatarul Dide, interviu după incidentul cu Terea (PSD). Am aflat ce nu a apărut în presă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel