Tinerii din ALDE, decizii privind viitorul partidului

Tineretul Alianței Liberalilor și Democraților (TLDE) s-a întâlnit la finalul acestei săptămâni, în localitatea Murighiol, din județul Tulcea, unde a avut loc ședința Biroului Permanent Național (BPN) a organizației de tineret.

Invitatul special al ședinței BPN a fost Octavian Popa, membru în cadrul Biroului Politic Central al ALDE și comisar general adjunct la Garda Națională de Mediu, care a împărtășit din experiența sa politică tinerilor liberali.

La ședința BPN a TLDE de la Murighiol, Mădălin Boțonea a fost ales secretarul general al TLDE și au fost stabilile viitoare linii de acțiune ale organizației de tineret. În cadrul acestei ședințe s-a hotărât înființarea structurii TLDE online, care va fi condusă de Ionuț Cojocariu.

Totodată, tinerii din cadrul ALDE au mai decis ca Școala Politică de Vară a TLDE să aibă loc în perioada 30 august — 02 septembrie a.c., în stațiunea Mamaia și l-au desemnat pe Claudiu Daniel Catana, președintele TLDE, ca împreună cu Mădălin Boțonea, secretarul general al TLDE, să poarte discuții cu reprezentanți conducerii Alianței Liberalilor și Democraților, pentru ca un membru al organizației centrale de tineret, ce urmează a fi desemnat, să fie numit secretar de stat în noul Guvern al României.

Cu această ocazie, în cadrul ședinței Biroului Permanent au fost stabilite și atribuțiile vicepreședinților TLDE, precum și zonele pe care urmează să le coordoneze.

De asemenea, în perioada 27 iunie — 02 iulie a.c., în localitatea Crișan, din Delta Dunării, cei mai noi membri ai organizației de tineret a Alianței Liberalilor și Democraților, care au vârste între 18 și 23 de ani, au participat la cursuri de inițiere politică , în cadrul Taberei de Vară a Tineretului Liberalilor și Democraților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel