Timiş: Coşuri de gunoi din Anglia pentru centrul Capitalei Culturale Europene 2021

Primăria Timişoara a achiziţionat, prin societatea de salubrizare, 54 de coşuri de gunoi din Anglia, care vor fi montate îi Piaţa Victoria/Operei şi în centrul istoric al municipiului.

Primarul Nicolae Robu a declarat marţi că aceste coşuri au fost comandate în Anglia pentru că acolo au fost găsiţi parametrii tehnici pe care şi i-a dorit administraţia publică timişoreană.

Pubelele sunt destinate zonelor urbane istorice.

"Au sosit coşurile de gunoi pentru zona centrală, care vor fi montate în Piaţa Victoriei şi în zona de promenadă a oraşului. Primăria nu putea să le achiziţioneze până acum, pentru că era nevoie de un operator de salubritate (...). Cele 54 de coşuri vor fi montate în perioada următoare. Valoarea achiziţiei este de 132.000 lei fără TVA", a precizat primarul Nicolae Robu într-o conferinţă de presă.

Edilul a menţionat că firma de salubrizare va mai achiziţiona două mii de pubele obişnuite, pentru a acoperi necesarul întregului oraş şi pentru a le înlocui pe cele vandalizate.

Coşurile englezeşti, denumite "Glasdon Jubilee", dispun de un mecanism de blocare special, disponibil în variantele cu cheie sau fără cheie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel