Theodor Stolojan, despre handicapul lui Klaus Iohannis în campanie

Europarlamentarul PDL, Theodor Stolojan, consideră că principalul handicap al lui Klaus Iohannis în această campanie este timpul foarte scurt de adaptare la postura de candidat la Președinție.

Potrivit democrat-liberalului Theodor Stolojan, candidatul ACL la Președinție, Klaus Iohannis, este un om ferm pe valori și capabil să depășească handicapul pe care îl are în această campanie.

Întrebat, vineri, la RFI, care este principalul atu al lui Klaus Iohannis, Theodor Stolojan a afirmat: "Este un om care-şi ţine cuvântul, un om ferm pe valori, nu le schimbă, un om care a demonstrat că a făcut în viaţa lui lucruri importante, este primarul unui oraş, care a devenit un oraş european în România".

Citește și Tăriceanu, atac la Iohannis: "Este un fel de Băsescu cu față umană"

În schimb, europarlamentarul PDL a explicat, răspunzând unei alte întrebări, și care este principalul handicap al candidatului ACL în această campanie: "Timpul foarte scurt de adaptare la postura de candidat. Asta înseamnă că această muncă poate trebuia luată mai din timp, dar astea au fost circumstanţele şi eu cred că dânsul va face faţă cu succes acestei campanii şi va deveni preşedintele de care de fapt România şi românii au nevoie", a precizat Stolojan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel