The Wine Festival of Romania. Festivalul de vin ajuns la cea de-a doua ediție

350 de vinuri atent selecționate vor fi oferite spre degustare la The Wine Festival of Romania pe 20-21 mai.

The Wine Festival of Romania, festivalul care reunește vinurile de top românești, cunoscute în întreaga lume, cu sortimente internaționale de prestigiu, va avea loc pe 20 și 21 mai 2017.

În 2017, ediția a doua a festivalului va aduce spre degustare peste 350 de vinuri atent selecționate, aparținând producătorilor autohtoni și internaționali, pentru a oferi consumatorilor o paletă largă de gusturi și arome.

Organizat de Marinela V. Ardelean, alături de Liviu si Mihai Popescu, co-proprietarii Fratelli Group, RO-Wine | The Wine Festival of Romania are loc la Fratelli Studios și așteaptă toți producătorii care doresc să își facă cunoscute vinurile atât în fața publicului de specialitate, cât și pasionaților, cei care doresc să descopere cât mai mult din secretele acestui domeniu.

[citeste si]

Din dorința de a dezvolta acest segment și a investi în accesibilitatea vinurilor de calitate, organizatorii evenimentului au decis ca în 2017 să dezvolte festivalul prin extinderea sa către mai multe categorii de public.

Astfel, producătorii prezenți la RO-Wine | The Wine Festival of Romania vor putea participa și la RO-Wine HoReCa, ediție specială dedicată exclusiv operatorilor HoReCa, ce va avea loc pe 6 mai, la Constanța, dar și la RO-Wine | Rose & Bubbles, ediția a doua, dedicată vinurilor rose și spumante, pe 5 august, la Fratelli Mamaia.

Selecția vinurilor prezente la festival se face pe bază de invitație. Fiecare producător va prezenta publicului un număr maxim de 5 etichete, selectate de către un juriu internațional.

Accesul la eveniment se va face în baza unui bilet care poate fi achiziționat de pe Bilete.ro. Costul unui bilet standard este de 50 de lei, valabil pentru o zi de festival.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel