Tensiuni în PNL. Dezvăluirea unui liberal în direct la TV: Deranjez conducerea

Liberalul Virgil Guran, invitat joi seară în emisiunea ”La ordinea zilei” de la Antena 3, a declarat că deranjează conducerea partidului pentru că spune ceea ce gândește, dar și că nu intenționează să-și dea demisia. 

„Spre binele partidului (PNL - n.red), cred că trebuie să vină oameni care au curajul să spună ce gândesc, pentru că văd că deranjăm din nou conducerea partidului pentru că vorbim ceea ce gândim. E posibil chiar să mi se spună că nu mai reprezentăm partidul şi să nu mai mergem la o televiziune să vorbim în numele partidului, vă daţi demsia şi mergeţi în nume propriu. N-o să-mi dau demisia. Dacă îi deranjez într-adevăr, să mă dea ei afară. Eu nu plec din PNL, pentru că PNL reprezintă un partid, nu reprezintă proprietatea a 4-5 oameni care au impresia că ei trebuie să învârtă toată ziua în țara asta conducerea unor partide importante”, a declarat Virgil Guran. 

”Mi s-a reproșat la un moment dat că sunt pro-PSD. Nici vorbă! Sunt un adversar puternic al PSD, dar dacă PSD vine și spune «Mărim de mâine pensiile și salariile» și reușesc și demonstrează, spun «Foarte bine!», sprijinim o astfel de inițiativă”, a mai spus liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel