Ten revitalizat vara aceasta: trei reguli de aur

natural-beauty-face-md-2
natural-beauty-face-md-2

Pentru ca vara să nu-și lase amprenta asupra tenului tău, pune în practică următoarele trei reguli de aur în îngrijirea pielii.

Bronzul neuniform, temperaturile ridicate, poluarea, umiditatea și alți factori externi pot șterge din strălucirea tenului, lăsându-l tern și uscat. Pentru a evita toate aceste neplăceri și pentru a-ți păstra pielea radiantă, respectă o listă cu trei secrete de beauty. 

1. Folosește o cremă cu SPF special concepută pentru față

Crema pentru față cu protecție solară este un adevărat aliat împotriva ridurilor care ar putea apărea de la radiațiile UV. Chiar dacă destinația ta nu este plaja, este necesar să îți aplici un strat de cremă cu SPF de fiecare dată când pleci de acasă. Reține faptul că radiațiile sunt peste tot, nu numai la mare sau piscină. Poți opta pentru o cremă de față cu SPF 50, pe bază de ulei de argan și vitamina E. 

2. Nu uita de cremă după ce te expui la soare

După expunerea la soare, tenul poate deveni tern și lipsit de strălucire. De aceea, este indicat să folosești o cremă cu ingrediente active care să restabilească nivelul optim de hidratare. Alege un tratament reparator pentru față, după soare cu extract de lemn dulce și petale de floarea-soarelui. Conține ingrediente active precum extract de lemn dulce, având un deosebit efect antioxidant, calmant și protector împotriva daunelor razelor UV. Extractul din petale de floarea-soarelui îndeplinește funcția de absorbție a razelor UV, transformându-le în energie luminoasă cu un rezultat de piele mai strălucitoare și, în același timp, mai protejată. 

3. Curăță tenul ori de câte ori este nevoie

Vara, tenul poate părea încărcat cu sebum, celule moarte, toxine. Este foarte important să fie menținut curat pentru a evita iritațiile. Se recomandă un produs delicat care să nu irite pielea. Poți încerca o formulă îmbogățită cu extract de rododendron, care curăță delicat pentru a-ți păstra pielea luminoasă și bronzată de soare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel