Telefoane primite de Rareș Bogdan: Le-am atras atenția, respectuos! Deocamdată!

Rareș Bogdan FOTO AGERPRES
Rareș Bogdan FOTO AGERPRES

„Vreau să văd hotărâre, dar nu abuzuri!”, transmite, marți, Rareș Bogdan, europarlamentar PNL. 

„Fermitate sau ne prăbușim ca Stat. Simplu și CLAR. Fără echivoc. Vreau să văd hotărâre, dar nu abuzuri! Claritate și fermitate, însă nu depășirea limitelor din partea oamenilor legii.

Bătrânica necăjită care vindea pătrunjel și lipsa datei de pe adeverință sper să fie greșeli ale unor zeloși sau imbecili. Faptul că reprezintă niște excepții nu e o scuză. Sper că deja au fost sancționați. Este o graniță subțire între femitate în aplicarea legii și abuzul prin aplicarea legii în stare de urgență. Atenție și rațiune!!”, subliniază Rareș Bogdan, într-un mesaj publicat pe Facebook marți. 

„Și încă ceva: să mai lase unii și alții textele de doi lei că românii sunt intoleranți și au o problemă doar cu o anumită etnie! Să fim serioși, NU merge cu astfel de manipulări grosolane! Oricine atacă reprezentanții forțelor de ordine sau nu îi respectă pe cetățenii din jurul său va trebui tras la răspundere! Fără complicități și protecții ale oamenilor legii pentru unii sau alții dintre cei care au încălcat legea sau se pregătesc să o încalce!

P.S. Am primit zeci de mesaje personale, telefoane și sute de mesaje pe Facebook sau Instagram despre ce naiba se întâmplă în România după valul de focare de infracțiuni din ultimele două zile. Deocamdată le-am atras atenția, respectuos și cu încredere, oamenilor din domeniu, responsabililor. Deocamdată”, a conchis Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel