EXCLUSIV  ”Legea recunoștinței”. Vot covârșitor privind controversata lege - SONDAJ

Parlament
Parlament

”Taxa pe recunoștință” sau ”legea recunoștinței” a născut controverse în România.

Proiectul de lege, care este iniţiat de deputatul PSD Dumitru Gherman și susținut de 73 de parlamentari, majoritatea PSD-ALDE, prevede obligativitatea copiilor majori apţi de muncă să îşi întreţină şi să îşi îngrijească părinţii inapţi de muncă.

Într-un sondaj realizat de WWW.DCNEWS.RO printre cititori, într-o majoritate covârșitoare, aceștia nu văd cu ochi buni o asemenea lege.

Peste 10.000 de cititori DC NEWS au răspuns la întrebarea „Taxa pe recunoștință. Ce părere aveți despre prociectul de lege?”

Doar 35,7% (3646) consideră că ”taxa pe recunoștință” sau ”legea recunoștinței” este un proiect bun de lege, în timp ce 64,3% (6554) conideră proiectul este unul rău.

(w670)



”Taxa pe recunoștință” sau ”legea recunoștinței” nu este susținută de Dăncilă


Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Viorica Dăncilă, a anunţat, vineri, că nici Guvernul, nici formaţiunea politică pe care o conduce nu susţin iniţiativa legislativă prin care se impune obligaţia copiilor de a-şi întreţine părinţii.

Dăncilă a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Galaţi, că proiectul de act normativ nu va avea susţinere politică din partea PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel