EXCLUSIV  ”Legea recunoștinței”. Vot covârșitor privind controversata lege - SONDAJ

Darius Muresan / 06 iul 2019 / 22:01 Salveaza PDF Comentarii
Parlament
Parlament

”Taxa pe recunoștință” sau ”legea recunoștinței” a născut controverse în România.

Proiectul de lege, care este iniţiat de deputatul PSD Dumitru Gherman și susținut de 73 de parlamentari, majoritatea PSD-ALDE, prevede obligativitatea copiilor majori apţi de muncă să îşi întreţină şi să îşi îngrijească părinţii inapţi de muncă.

Într-un sondaj realizat de WWW.DCNEWS.RO printre cititori, într-o majoritate covârșitoare, aceștia nu văd cu ochi buni o asemenea lege.

Peste 10.000 de cititori DC NEWS au răspuns la întrebarea „Taxa pe recunoștință. Ce părere aveți despre prociectul de lege?”

Doar 35,7% (3646) consideră că ”taxa pe recunoștință” sau ”legea recunoștinței” este un proiect bun de lege, în timp ce 64,3% (6554) conideră proiectul este unul rău.

(w670)”Taxa pe recunoștință” sau ”legea recunoștinței” nu este susținută de Dăncilă


Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Viorica Dăncilă, a anunţat, vineri, că nici Guvernul, nici formaţiunea politică pe care o conduce nu susţin iniţiativa legislativă prin care se impune obligaţia copiilor de a-şi întreţine părinţii.

Dăncilă a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Galaţi, că proiectul de act normativ nu va avea susţinere politică din partea PSD.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29