Tragedie de Crăciun: tatăl unei foste prezentatoare Antena 1 a decedat

O nouă tragedie de Crăciun, după ce tatăl unei foste prezentatoare a Antenei 1 și actor celebru, a încetat din viaţă. Este vorba despre Ion Abrudan, tatăl Crinei Abrudan.

Ion Abrudan s-a stins din viață în a doua zi de Crăciun, pe masa de operație. Actorul a suferit luni un infarct, în urma căruia a fost transportat de urgență cu elicopterul la Timișoara, unde a murit pe masa de operație, în urma unei complicații.

Pe contul său de facebook, Crina Abrudan a postat un dureros mesaj:

"Anul acesta de Crăciun am aflat ca nu e o vorba goală cand se spune că de Sărbători Dumnezeu Îi cheamă la El pe cei mai buni.

În aceasta dimineaţă s-a stins din viaţa tatal meu, Ion Abrudan...

A aşteptat să mai vadă o singura dată răsăritul şi apoi a plecat aşa cum a trăit toata viaţa: discret, în linişte, repede ca să nu deranjeze pe nimeni cu boala lui, parcă jenat de agitaţia ce se va crea după ce oamenii care l-au cunoscut vor afla vestea.

L-am văzut pe Tata murind de cateva ori pe scenă. Parcă a vrut să ne pregătească pentru această Ultimă Scenă însă, dragă Tată, de data asta nu ţi-a ieşit! Te-ai dus atât de repede şi fără niciun efect că nu am mai apucat să-ţi mulţumesc pentru toate comorile pe care le-am descoperit alături de tine, îndrumată de tine, impinsă de la spate uneori de tine.
Nu, cortina nu a căzut pentru tine, Tată, în această dimineaţă! Ai terminat un rol şi te-ai dus, alături de marii tăi prieteni şi colegi, să joci în trupa pe care Dumnezeu a adunat-o în Rai!
***
Pentru că s-a stins departe de oraşul pe care l-a iubit toata viaţă îi rog pe cei care l-au cunoscut, iubit, admirat să aibă răbdare până vom anunţa, tot aici, amănuntele legate de ceremonia funerară." este postarea fostei prezentatoare de la Antena 1, Crina Abrudan.

[citeste si]

Colectivul Teatrului Regina Maria din Oradea, unde juca Ion Abrudan, deplânge moartea celui care a fost actorul Ion Abrudan:

"A fost o adevărată onoare să împărțim scena cu dumneavoastră, domnule Abrudan! Drum bun printre stele, Maestre!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel