Tragedie de Crăciun: tatăl unei foste prezentatoare Antena 1 a decedat

O nouă tragedie de Crăciun, după ce tatăl unei foste prezentatoare a Antenei 1 și actor celebru, a încetat din viaţă. Este vorba despre Ion Abrudan, tatăl Crinei Abrudan.

Ion Abrudan s-a stins din viață în a doua zi de Crăciun, pe masa de operație. Actorul a suferit luni un infarct, în urma căruia a fost transportat de urgență cu elicopterul la Timișoara, unde a murit pe masa de operație, în urma unei complicații.

Pe contul său de facebook, Crina Abrudan a postat un dureros mesaj:

"Anul acesta de Crăciun am aflat ca nu e o vorba goală cand se spune că de Sărbători Dumnezeu Îi cheamă la El pe cei mai buni.

În aceasta dimineaţă s-a stins din viaţa tatal meu, Ion Abrudan...

A aşteptat să mai vadă o singura dată răsăritul şi apoi a plecat aşa cum a trăit toata viaţa: discret, în linişte, repede ca să nu deranjeze pe nimeni cu boala lui, parcă jenat de agitaţia ce se va crea după ce oamenii care l-au cunoscut vor afla vestea.

L-am văzut pe Tata murind de cateva ori pe scenă. Parcă a vrut să ne pregătească pentru această Ultimă Scenă însă, dragă Tată, de data asta nu ţi-a ieşit! Te-ai dus atât de repede şi fără niciun efect că nu am mai apucat să-ţi mulţumesc pentru toate comorile pe care le-am descoperit alături de tine, îndrumată de tine, impinsă de la spate uneori de tine.
Nu, cortina nu a căzut pentru tine, Tată, în această dimineaţă! Ai terminat un rol şi te-ai dus, alături de marii tăi prieteni şi colegi, să joci în trupa pe care Dumnezeu a adunat-o în Rai!
***
Pentru că s-a stins departe de oraşul pe care l-a iubit toata viaţă îi rog pe cei care l-au cunoscut, iubit, admirat să aibă răbdare până vom anunţa, tot aici, amănuntele legate de ceremonia funerară." este postarea fostei prezentatoare de la Antena 1, Crina Abrudan.

[citeste si]

Colectivul Teatrului Regina Maria din Oradea, unde juca Ion Abrudan, deplânge moartea celui care a fost actorul Ion Abrudan:

"A fost o adevărată onoare să împărțim scena cu dumneavoastră, domnule Abrudan! Drum bun printre stele, Maestre!"

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27