Tatăl lui Sebi a încercat să îl privească în ochi pe Vlad Pascu. ”N-am putut, a stat doar cu capul în jos”

Valentin Olariu / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Valentin Olariu / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Află ce declarații a făcut Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, băiatul care a decedat în accidentul de la 2 Mai.

Astăzi a avut loc cel mai recent termen de judecată din dosarul lui Vlad Pascu, unde a fost prezent și el în sala de judecată.

Întrebat dacă a vorbit cu Vlad Pascu, Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, a spus: „Nu. Am fost la jumate de metru de el. Am vrut să îi caut privirea, să îl privesc în ochi și să îl întreb... N-am putut, a stat doar cu capul în jos. Doar când mă uitam eu la el lăsa capul în jos. N-am putut dialoga deloc cu el”.

„O să facem o altă cerere de încadrare, avocata mea, și se va vorbi despre ea la noul termen. Sincer, doamna judecător (n.r. noul judecător) este chiar profesionistă, s-a văzut. M-am simțit în siguranță cu dânsa în sală. Eu cred că va face dreptate în acest caz. Eu, iarăși cred, că se va schimba încadrarea și sper ca Vlad Pascu să își primească pedeapsa pe care o merită”, a spus Olariu.

Citește mai multe despre noul judecător aici: Cine e noul judecător care se va ocupa de dosarul lui Vlad Pascu

Tatăl lui Sebi a mai fost întrebat dacă avocații lui Vlad Pascu au mai făcut solicitări și a spus că: ”Nu. Avocații doar vorbeau de bani. Că 'dă-mi conturile', că cei din familia Dragomir au dat conturile și li s-au virat banii, Spitalul Mangalia, la fel, că și-a primit banii, ceilalți doi copii care au fost accidentați au primit banii. Numai de bani vorbeau”.

”Mi-am jucat ultima carte”

Vorbind despre judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu, cea care a judecat cazul până când Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a admis solicitarea acesteia de transfer la Judecătoria Constanţa, Valetin Olariu a precizat că: ”Eu mi-am jucat ultima carte cu avocații mei. De aceea am făcut cererea de recuzare. Eram sigur că dacă noi nu făceam cererea de recuzare ea judeca cazul astăzi și nu știu care ar fi fost verdictul ei. Dumnezeu chiar ne-a dat putere și îndrumare să facem această recuzare”.

„Să știți că astăzi am văzut avocații lui (n.r. Vlad Pascu) un pic cam stresați, un pic mai mult cam stresați din cauza acestei judecătoare. Nu mai erau ei așa siguri pe ei. Eu cred că se va schimba ceva în acest caz. Am speranța asta”, a mai declarat tatăl lui Sebi, în direct la B1TV.

Reamintim că în octombrie 2023, Vlad Pascu a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

Citește și: Părinții lui Sebastian Olariu, mesaj cutremurător înainte să dea ochii cu Vlad Pascu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel