Cine e noul judecător care se va ocupa de dosarul lui Vlad Pascu

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

S-a aflat cine este noul judecător care se va ocupa de dosarul lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul de la 2 Mai.
   

Secția pentru judecători a CSM a decis că judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu va fi mutată la Judecătoria Constanța de luna viitoare și nu va mai judeca acest proces, iar acum s-a aflat cine este noul judecător care se va ocupa dosarul lui Vlad Pascu.

VEZI ȘI: Dosarul 2 Mai - Vlad Pascu va continua fără judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu. Prima reacție a părinților tinerilor uciși în accident

Potrivit Antena 3 CNN, este vorba despre Claudia Carmen Berevoescu, președinta Judecătoriei Mangalia. Ea ar urma să fie noul judecător care se va ocupa de cazul lui Vlad Pascu și urmează să decidă dacă dosarul va fi reluat de la zero sau nu.

Cine este Claudia Carmen Berevoescu

Potrivit sursei citate, Claudia Carmen Berevoescu are grad profesional de magistrat de Curte de Apel și este președintele Judecătoriei Mangalia. Ea va fi mâine la prezidiu în cazul dosarului în care este judecat Vlad Pascu, tânărul care a urcat drogat la volan și a provocat accidentul de la 2 Mai, în locul Ancuței Popoviciu, care a fost transferată începând cu data de 1 iunie la Judecătoria Constanța, așa cum a solicitat.

Pe lângă decizia de mutare a  magistratei Ioana Ancuţa Popoviciu, tot ieri, în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, a fost luată și decizia delegării Claudiei Carmen Berevoescu pentru încă șase luni, în funcția de președinte al Judecătoriei Mangalia, începând cu data de astăzi. Mâine, 23 mai, Vlad Pascu va fi dus pentru prima dată la Judecătoria din Mangalia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel