Tată a 12 copii, ucis într-un accident rutier. Microbuzul său, izbit de o maşină condusă de un şofer băut

Fotografie de la Artyom Kulakov, Pexels
Fotografie de la Artyom Kulakov, Pexels

Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri, în oraşul Vicovu de Sus din Suceava. Un bărbat, tată a 12 copii, a murit după ce maşina sa a fost izbită de o alta, condusă de un şofer care consumase alcool. 

O persoană a decedat, iar două au fost rănite într-un grav accident rutier produs, miercuri, pe raza oraşului Vicovu de Sus, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Potrivit sursei citate, în urma coliziunii dintre două autovehicule, o persoană a rămas încarcerată într-una dintre maşini.

Persoana încarcerată, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a fost extras din autovehicul de către pompierii militari şi predat echipajelor medicale şi paramedicale aflate la faţa locului.

Victima era în stop cardio-respirator, i-au fost aplicate manevre de resuscitare, dar fără răspuns, fiind declarat decesul.

Alte două persoane implicate în evenimentul rutier, conştiente şi cooperante, au fost monitorizate la faţa locului de echipele de intervenţie.

La eveniment au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenţie Vicovu de Sus cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, iar în sprijinul acestora au ajuns şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava, scrie Agerpres. 

Conform Observator, bărbatul de 50 de ani avea 12 copii.

Impactul fatal a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum şoferul microbuzului se angajează într-o manevră de întoarcere peste linia continuă. Un autoturism Audi, care circula cu o viteză foarte mare, intră violent în partea laterală stângă a microbuzului, chiar în zona șoferului. Accidentul a avut loc în jurul orei 16:00, în zona Plai din orașul Vicovu de Sus. 

Sosită la faţa locului, soţia victimei a mărturisit că singura consolare este că nu apucase încă să îi ia pe copii de la şcoală. "Îmi omoară soţul nevinovat. Nu e beat, nu consumă nimic, rămân băieţii, am 12 băieţi. Ăştialalţi umblă drogaţi. Numai ce a ajuns la şcoală. Noroc că nu a luat băieţii, dacă îi şi lua, omora şi băieţii. Băieţii s-au rugat de doamnă să sune că pe tăticul l-a omorât în drum”, a declarat femeia pentru Cromtel TV.

Val de decese pe şoselele din România. Doi tineri, de 18 şi 19 ani, printre victime

Un tânăr de 18 ani a murit, marţi seara, după ce autoturismul în care se afla a lovit un stâlp şi s-a răsturnat, pe un drum judeţean din localitatea argeşeană Dobreşti.

"În urma verificărilor preliminare, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din Dobreşti, care conducea un autoturism pe DJ 702 (...), având direcţia de deplasare spre Topoloveni, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp, după care a fost proiectat într-un copac, răsturnându-se în şanţul din dreapta sensului său de deplasare", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, cele două persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate, fiind extrase de pompieri. Şoferul era conştient şi a fost transportat la spital, iar pasagerului din dreapta i-au fost efectuate manevre de resuscitare la faţa locului, dar fără rezultat.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, scrie Agerpres.  VEZI AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel