Suveraniștii și conservatorii din Europa, dar și din SUA se adună la Palatul Parlamentului la conferința - „Make Europe Great Again (MEGA)”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Conferința „Make Europe Great Again (MEGA)” va avea loc în weekendul 27-28 aprilie, la Palatul Parlamentului.

Conferința este organizată de Institutul Conservator 'Mihai Eminescu', o organizație condusă de senatorul AUR Claudiu Târziu, unde vor participa invitați internaționali de renume, printre care Dr. Robert Malone, Sherronna Bishop, europarlamentarii Nicolas Bay, Ryszard Czarnecki și Morten Messerschmidt, Bruce LeVell reprezentant al administrației Trump, dar și Eduardo Verástegui, fondator și președinte al Viva México Movement.

De asemenea, la eveniment vor fi prezeți și George Simion, președintele AUR, Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR.

'Acest eveniment reprezintă o oportunitate unică de a asculta și interacționa cu vorbitori de renume, printre care figurează personalități politice din România și invitați internaționali de renume. Vor fi prezenți George Simion, președintele AUR, Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, și alte personalități internaționale marcante, precum Dr. Robert Malone, Sherronna Bishop, europarlamentarii Nicolas Bay, Ryszard Czarnecki și Morten Messerschmidt, Bruce LeVell reprezentant al administrației Trump, și Eduardo Verástegui, fondator și președinte al Viva México Movement', anunță organizatorii într-un comunicat.


Pe parcursul celor două zile, participanții la conferința 'Make Europe Great Again (MEGA)' vor avea șansa să ia parte la discuții care se vor axa pe teme actuale de interes geopolitic, oferind în același timp o perspectivă cu privire la direcția în care Europa și lumea se îndreaptă în condițiile actuale. Evenimentul va începe sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 14:00, și va continua duminică, 28 aprilie, de la ora 09:45.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel