Summit Sibiu, 9 Mai: Unde te poți informa privind restricţiile de trafic

Sebastian Florea / 04 mai 2019 / 11:18 Salveaza PDF Comentarii
Summit Sibiu, 9 Mai: Unde te poți informa privind restricţiile de trafic
Descriere foto: Summit Sibiu, 9 Mai: Unde te poți informa privind restricţiile de trafic

În contextul Summitului de pe 9 Mai autoritățile din Sibiu au deschis un call center pentru informarea cetăţenilor cu privire la restricţiile de trafic.

Primăria Sibiu şi Poliţia Locală au organizat un call center non-stop, cu tarif normal, la numărul 0269/208.978, unde cetăţenii pot afla informaţii cu privire la restricţiile de trafic şi devierile unor rute de transport public, în contextul Summitului din 9 mai.

''Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi pentru corecta informare a acestora cu privire la restricţiile în trafic şi devierile unor rute de transport public, măsuri necesare pentru buna desfăşurare a Summitului din data de 9 mai, Primăria Sibiu şi Poliţia Locală au organizat un call center non-stop, cu tarif normal, la numărul 0269/208.978'', precizează administraţia locală, într-un comunicat.

Acesta va funcţiona non-stop, în perioada 4 mai - 9 mai, ora 24,00.

Sibienii pot obţine informaţii, în timp real, 24 de ore din 24, cu privire la închiderile şi restricţiile în trafic şi parcare din perioada Summitului. Pentru cei care utilizează mijloacele de informare electronice, Primăria Sibiu oferă informaţii cu privire la aceste restricţii pe site-ul www.sibiu.ro, într-o secţiune specială pe homepage numită SIBIU SUMMIT INFO TRAFIC.

Citește și:

MITING PSD la Iași. Şerban Nicolae: E singura temă care contează

Summit Sibiu. Tăriceanu, reacţie după ce Dăncilă nu a fost invitată

 

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27