Suleyman Magnificul își ia adio de la români. Joi seara, ultimul episod

După difuzarea a 4 sezoane, 154 de episoade și înregistrarea unor audiențe uriașe care i-au atras serialului, pe buna dreptate, calificativul de "fenomen", joi seara, de la orele 20,00,  veți putea afla deznodământul frământărilor celui mai iubit sultan.

In ultimul episod al serialului, Suleyman se pregateste de ultima sa expeditie. Impovarat de ani, de boala si de remuscari, sultanul isi propune sa scrie o ultima pagina glorioasa a trecerii sale prin Istorie. Fantomele trecutului il bantuie, dar si mai grea devine pentru Suleyman povara succesiunii...
"Suleyman Magnificul a fost pentru mine o experienta colosala. Nu te intalnesti prea des cu asemenea caractere, cu asemenea scenariu...Am trait intens acest personaj si m-am indendificat cu el. I-am inteles framantarile, angoasele, am incercat sa-i inteleg deciziile atat de controversate ... Cea mai mare bucurie este pentru mine faptul ca acest serial a trezit oamenilor setea de lectura, de istorie. Acelasi efect l-a avut serialul si asupra mea", a declarat Halit Ergenc, interpretul rolului Sultanului.

Citește și: "Suleyman Magnificul", pe primul loc în preferințele românilor

Succesul productiei a avut un impact puternic socio-cultural deloc de neglijat si in Romania, influenta otomana ajungand in domenii foarte variate. Au fost lansate linii vestimentare si bijuterii de influenta otomana, meniurile din restaurante au fost adaptate si ele acestei mode, o serie de edituri au venit pe piata cu oferta de carti despre Suleyman si Hurrem.

De asemenea, agentiile de turism au profitat din plin de interesul crescut al romanilor pentru istorie si au organizat foarte multe circuite de vacanta in Turcia, cu precadere in Istanbul, acolo unde se afla Palatul Sultanilor (Topkapi), ce a fost recreat pentru filmarile serialului. "Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii" a cucerit un public foarte diversificat, ca pregatire profesionala, venituri si obiceiuri de consum, iar politicenii au incercat sa se "contamineze" cu valul de simpatie creat de Suleyman in randul oamenilor.

Citește și: Suleyman Magnificul: Halit Ergenc este doar pe sfert turc

Nu ratati joi, 11 decembrie, ultimul episod al serialului "Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii", de la ora 20:00, la Kanal D.

De vineri, 12 decembrie, in locul lui "Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii" se va difuza un nou serial turcesc de succes: "YAMAN".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel