Suleyman Magnificul. Halit Ergenc: "Vorbele pe care le spune Suleyman în ultimul episod mi-au răsunat mult timp în minte, după filmări..."

"Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii" a ajuns la final. Din  12 decembrie, în fiecare joi si vineri, de la ora 20.00, locul lui Suleyman Magnificul va fi luat de "YAMAN".

In ultimul episod din "Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii" il regasim pe sultan pregatindu-se de o ultima expeditie militara. Intreaga Europa este uimita ca batranul sultan, despre care se auzise ca se afla pe moarte, pleaca la lupta sa cucereasca Belgradul.

"Filmarea ultimul episod a fost ca o despartire dureroasa si pentru mine, pentru ca am inteles zbuciumul sufletesc al personajului meu, i-am inteles tacerile, rabufnirile, asteptarile, angoasele. Imaginile din ultimul episod sunt coplesitoare. Sultanul in mantia lui alba, cu acel coif inalt si stralucitor pe cap - simbol al puterii dar, si al poverii Imperiului- , pregatindu-se de un drum care pare fara intoarcere. E o metafora pe care telespectatorii o vor intelege si, cu siguranta, aprecia", a declarat Halit Ergenc.

Citește și: Suleyman Magnificul își ia adio de la români. Joi seara, ultimul episod

"Vorbele pe care le spune Suleyman in ultimul episod mi-au rasunat mult timp in minte, dupa filmari:"

Nu ratati joi, 11 decembrie, ultimul episod al serialului "Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii", de la ora 20:00, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel