Sucevean UCIS de patronul unui magazin, după ce a cumpărat „pe caiet”

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Patronul unui magazin din Suceava a ajuns în închisoare după ce, într-un exces de furie, a ucis un client care își făcuse cumpărăturile „pe caiet”. 

Patronul unui magazin din Vicovu de Sus, județul Suceava, a fost arestat preventiv după ce a ucis cu un levier un client care și-a făcut cumpărăturile „pe caiet”. 

Conform unor surse neoficiale citate de Adevărul, cei aveau un conflict mai vechi și, înainte de crimă, bărbatul ucis şi-a trimis băiatul la magazin. Patronul a refuzat să-l servează pe motiv că familia nu-şi plătise datoriile. 

La scurt timp, tatăl și-a făcut apariția. Apoi, conform unui comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, „între inculpat şi victimă a avut loc o discuţie în contradictoriu din cauza presupusei datorii, discuţia a degenerat într-o altercaţie fizică, situaţie în care victima a sesizat organele de poliţie şi s-a îndepărtat. Imediat, inculpatul s-a înarmat cu un obiect contondent (tip levier), a urmărit victima, iar după ce a ajuns-o a lovit-o puternic cu obiectul respectiv în partea stângă a capului, victima căzând inconştientă la pământ”.

Bărbatul a decedat în ambulanță, în ciuda eforturilor medicilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel