Suceava: Cetatea de Scaun, promovată la Târgul European al Castelelor

Muzeul Bucovinei va promova Cetatea de Scaun a Sucevei la cea de-a cincea ediţie a Târgului European al Castelelor, ce se desfăşura, în perioada 24-25 mai, la Hunedoara. 

Într-un comunicat remis AGERPRES, vineri, de Biroul de presă al instituţiei, se arată că Muzeul Bucovinei a fost invitat să participe la acest eveniment, unic în România, ce are drept scop promovarea monumentelor istorice iconice, cu valoare cultural-turistică deosebită, din ţară şi din Europa.

La ediţia din acest an a Târgului European al Castelelor vor fi prezentate 25 de obiective istorice din ţară şi din străinătate, care îşi vor face cunoscute oferta cultural-turistică şi principalele elemente de atracţie ale obiectivelor culturale. Cu această ocazie, specialiştii Biroului Educaţie, Marketing şi Comunicare din cadrul Muzeului Bucovinei vor promova Cetatea de Scaun a Sucevei şi vor prezenta publicului participant materiale de promovare şi informare despre obiectivele Muzeului Bucovinei şi atracţiile turistice ale judeţului Suceava. Târgul European al Castelelor este organizat de Primăria Municipiului Hunedoara împreună cu Muzeul Castelul Corvinilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel