SUA. Ambasadori Polonia și Ungaria. Trump, noi nominalizări

Donald Trump va nominaliza noi ambasadori în Polonia și Ungaria.

Casa Albă a anunţat marţi că preşedintele Donald Trump intenţionează să o nominalizeze ca ambasadoare a Statelor Unite în Polonia pe Georgette Mosbacher, o femeie de afaceri din Florida, implicată în strângerea de contribuţii electorale pentru Partidul Republican, informează Reuters.

Preşedintele s-a decis şi asupra nominalizării ambasadorului în Ungaria - David Cornstein, om de afaceri din New York, precum şi a reprezentantului diplomatic al SUA în ţările insulare Fiji, Kiribati, Nauru, Tonga şi Tuvalu, din Pacificul de Sud - Joseph Cella, consultant din statul Michigan.

Înainte de a fi trimişi la posturi, ambasadorii desemnaţi de preşedintele Statelor Unite trebuie să primească aprobarea Senatului.

[citeste si]

Decizia vine după ce recent preşedintele american Donald Trump şi-a prezentat luni cel de-al doilea proiect al său de buget, care cuprinde creşterea cheltuielilor militare şi solicitări de fonduri pentru infrastructură, construirea unui zid la graniţa cu Mexicul şi programele de tratare a dependenţei de opiacee, transmite Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel