Strategia lui Ponta cu tabăra Udrea: Vreau voturile lor

Premierul Victor Ponta spune că va încerca să-și atragă voturile care în primul tur au mers spre Monica Macovei și Elena Udrea, dar că nu va negocia cu cele două foste candidate.

"Dna Macovei și dna Udrea au luat un număr de voturi  important, din punctul meu de vedere, e vorba de sute de mii de români. De ce să spun nu vreau voturi de la dna Udrea sau nu vreau voturi de la dna Macovei pentru că vreau să fiu președinte al tuturor românilor. Asta nu s-a întâmplat în ultimii 10 ani", a declarat Ponta, miercuri seară, la Digi24.

Ponta a precizat că dorința sa de a obține voturile foștilor contracandidați nu se va materializa într-un proces de negociere. 

"Nu am purtat până în acest moment negocieri (cu Elena Udrea și Monica Macovei - n.r) și nici nu cred că vom purta neapărat în continuare. Am spus că eu respect cele două candidate pentru că au candidat și respect românii care le-au votat. Voi discuta, voi dialoga, nu voi uita, dar voi lăsa deoparte tot ce s-a spus în campania electorală", a mai declarat premierul.

Cine a câștigat și cine a pierdut pe 2 noiembrie, față de 25 mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel