Stelian Tănase, soluții pentru retragerea agenților acoperiți din TVR

Stelian Tănase, preşedintele director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), i-a anunțat, marți pe deputații din Comisia de Cultură că va transmite o nouă scrisoare directorului interimar al SRI, generalul Florian Coldea, pentru a-i cere să retragă agenții acoperiţi din TVR, menționând, de asemenea, și câteva soluții pentru rezolvarea acestei probleme cât mai discret.

„Am o problemă cu agenţii acoperiţi din TVR. I-am trimis o scrisoare generalului Coldea prin care îl poftesc să-şi retragă agenţii acoperiţi din TVR. Unii zic că e un subiect periferic, dar nu este periferic. Trebuie să tranşaţi această problemă, aştept să o tranşaţi. Îi voi scrie din nou generalului Coldea să facă acest lucru", le-a spus Stelian Tănase deputaţilor din Comisia de cultură, citează Mediafax.

El a arătat că înţelege faptul că agenţii acoperiţi nu pot fi deconspiraţi, potrivit legii, dar a menţionat că există şi soluţii diferite.

„Mai pot să iasă la pensie, discret, mai pot să se transfere. Să ne lase. Uneori această situaţie există la nivel decizional şi se simte. Nu putem depăşi anumite blocaje", a spus Stelian Tănase.

STELIAN TĂNASE: SRI să retragă OFIȚERII ACOPERIȚI din TVR

La o zi după demisia lui George Maior de la conducerea SRI, președintele-director general al Societății Române de Televiziune, Stelian Tănase, a solicitat Serviciului Român de Informații, în cadrul unei scrisoare transmisă directorului interimar al instituției, generalul Florian Coldea, să dispună retragerea ofiţerilor acoperiţi din TVR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel