Spitalul Regional de Urgență Cluj, proiect lucrări. Ministerul Sănătății, licitație lansată

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Ministerul Sănătății (MS) a lansat, pe platformele electronice SICAP și JOUE, procedura de licitație restrânsă pentru achiziția serviciilor de proiectare a lucrărilor aferente proiectului de construire a Spitalului Regional de Urgență Cluj.

Valoarea estimată a contractului de servicii este de peste 68,6 milioane de lei fără TVA, iar toți cei interesați au termen de depunere a candidaturilor data de 17 februarie 2020, scrie Mediafax.

„După cum am mai declarat, lansarea marilor proiecte de infrastructură reprezintă un punct strategic în programul de Guvernare. Este al doilea spital regional, după cel din Iași pentru care am lansat oficial procedura de achiziție a serviciilor de proiectare. Câștigătorul desemnat, are termen 1 an de zile de la semnarea contractului să realizeze proiectul tehnic, ulterior se va demara procedura de licitație și construcția efectivă a spitalului", a declarat ministrul Sănătății, Victor Costache, potrivit comunicatului precizat.

Documentația de atribuire 

Pentru cei interesați, documentația de atribuire este disponibilă la următoarele linkuri: – SICAP https://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100085346 și JOUE Servicii – 8726-2020 – TED Tenders Electronic Daily

Reprezentanții Ministerului Sănătății pregătesc și procedura de achiziție publică de servicii pentru elaborarea proiectului tehnic al Spitalului Regional Craiova și procedura de achiziție publică de servicii pentru verificarea tehnică a proiectului tehnic de execuție al Spitalului Regional Iași.

Centre clinice

„Cele trei spitale regionale de urgență vor crește capacitatea de tratament pentru pacienți, punând la dispoziție paturi într-o structură flexibilă organizată pe centre clinice dupa cum urmează: Centru pentru cap și gât, cuprinzând specialități de neurologie, neurochirurgie, oftalmologie, ORL, chirurgie maxilo-facială; Centru toracic, cuprinzând pneumologie, cardiologie, chirurgie toracică, chirurgie cardio-vasculară; Centru abdominal, cuprinzând gastroenterologie, nefrologie, urologie, chirurgie generală; Centru pentru articulaţii, coloană vertebrală și traumă, cuprinzând ortopedie & traumatologie, chirurgie plastică, arsuri, chirurgie vasculară; Centru de medicină internă, cuprinzând dermatologie, medicină internă, reumatologie, boli metabolice și endocrinologie, imunologie, hematologie, terapie intensivă; Centru pentru mamă și copil, cuprinzând ginecologie, obstetrică, pediatrie și chirurgie pediatrică, neonatologie; Centru radioterapie şi oncologie (inclusiv department pediatric), radioterapie, chimioterapie şi medicină nucleară- Spitalul Regional Craiova", conform sursei citate.

Când se vor semna contractele de finanțare

În total, la Iași vor fi 850 de paturi, la Cluj, 849 paturi, iar la Craiova, 807 paturi. La acestea se adaugă centrele ambulatorii integrate.

„Proiectele pentru spitalele regionale de la Iași, Cluj și Craiova au toate avizele în termen conform certificatelor de urbanism, inclusiv acordul de mediu, iar în luna februarie 2020, estimăm semnarea contractelor de finanțare", conchide MS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel