Sorin Grindeanu, răspuns după ce a fost invitat să se reînscrie în PSD

Loredana Brumă / 26 dec 2019 / 15:23 Salveaza PDF Comentarii
Sorin Grindeanu Foto: Agerpres
Sorin Grindeanu Foto: Agerpres

Sorin Grindeanu a fost invitat la ședința Biroului Județean de conducere al PSD Timiş, şedinţă ce a avut loc a doua zi de Crăciun. 

"M-a onorat invitația lansată de foștii mei colegi, iar prezența mea astăzi aici trebuie privită ca un gest de mulțumire pentru o echipă pe care am condus-o și care m-a susținut într-un moment important pentru mine dar și pentru partid. Practic, PSD Timiș a fost prima organizație din țară și aproape singura care a sesizat că partidul se îndepărtează de misiunea sa, a fost prima filială care a cerut răspicat respectarea democrației interne de partid. Probabil că și acum foștii colegi de la PSD Timiș vor să transmită același mesaj și anume ca partidul să redevină al membrilor săi, să se reapropie de cetățean", a spus Sorin Grindeanu în fața liderilor județeni de la PSD Timiș, potrivit digi24. 

Grindeanu: Unde a ajuns PSD, vedem cu toţii

 

Fostul premier a criticat modul totalitar în care ar fi fost condus PSD în trecut. 

„Nu sunt azi în postura de a da sfaturi sau de a face propuneri, dar poate că e bine ca PSD în ansamblul său să se uite mai atent la curajul pe care filiala Timiș l-a avut într-un moment în care răul putea fi stopat sau limitat - când spun „rău" nu mă refer la o persoană sau la mai multe, ci la un mod totalitar de a conduce un partid. Unde a ajuns, vedem cu toții", a mai precizat Sorin Grindeanu.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23