Sorin Grindeanu, ÎNTÂLNIRE. Primul mesaj OFICIAL al Guvernului

Vladimir Neagu / 13 feb 2017 / 16:22 Salveaza PDF Comentarii

Premierul Sorin Grindeanu a avut, luni, prima întâlnire cu reprezentanții Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR). 

”Premierul Sorin Grindeanu a avut astăzi o primă întâlnire cu reprezentanţi ai Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, parte a demersurilor de dialog între cele două instituţii. Şeful Executivului a încurajat continuarea cooperării prin întâlniri periodice între membrii coaliţiei cu miniştri şi echipe de specialişti din ministere pentru a identifica împreună cele mai bune soluţii pentru fiecare domeniu prioritar”, se arată în comunicat.

Discuţiile au fost axate asupra absorbţiei fondurilor europene şi modalităţi de îmbunătăţire a acestui proces, context în care ministrul delegat Mihaela Toader a prezentat calendarul de lucru pentru perioada următoare. Ministrul Educaţiei Naţionale, Pavel Năstase, a prezentat viziunea Guvernului privind dezvoltarea Educaţiei şi Cercetării, domenii prioritare ale actualului Executiv. 

Discuţiile au vizat aspecte legate de transparenţa şi eficacitatea administraţiei publice, de exploatarea resurselor energetice şi naturale, de noul proiect al legii salarizării unitare, dar şi de domeniul IT&C. ”Premierul Sorin Grindeanu a subliniat că toate aceste domenii prioritare pentru Guvern trebuie abordate din perspectiva interesului naţional şi a binelui public”, se mai arată în comunicat. 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22