Sondaj: Românii vor pace între Traian Băsescu şi Victor Ponta

Un sondaj CSCI, realizat la comanda România Tv, arată că 93% dintre români vor să fie pace între Traian Băsescu şi Victor Ponta.

Respondenții au fost întrebați dacă după câştigarea alegerilor din 2012 Victor Ponta trebuia să continue scandalul cu Traian Băsescu sau trebuia să se concentreze pe economie şi îmbunătăţirea relaţiilor externe ale ţării. 80% din cei care au răspuns cred că premierul Ponta ar trebui să se concentreze pe economie şi pe relaţiile externe, în timp ce 15% vor continuarea scandalului cu şeful statului.

Conform aceluiași sondaj, 56% dintre români spun că relaţia premierului Ponta cu preşedintele Băsescu, în acest moment, este una încordată / tensionată. 34% cred că este o relaţie neutră, în timp ce 8% cred că premierul şi şeful statului au o relaţie apropiată.

Tot potrivit sondajului CSCI, în relaţia instituţională cu Traian Băsescu, 65% din respondenţi cred că Victor Ponta ar trebui să colaboreze mai mult cu preşedintele. 21% sunt de părere că Ponta ar trebui să păstreze actuala atitudine, în timp ce 10% cred că ar trebui să fie mai agresiv.

Sondajul CSCI a fost realizat pe 1.100 subiecti, în perioada 20 - 28 martie, şi are o marjă de eroare de +/-3%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel