EXCLUSIV  SONDAJ ARGUMENT. Chirieac: Vă fac o DEZVĂLUIRE! Ponta: E cel mai important lucru. Schimbare RADICALĂ!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Bogdan Chirieac şi Victor Ponta au dialogat într-o emisiune live la DC News TV. 

"Înainte de orice, vă fac o dezvăluire: casa noastră de sondaj, ARGUMENT, a realizat în perioada 6-14 noiembrie o cercetare la nivel naţional şi am bucuria să vă anunţ că partidul dumneavoastră, Pro România, face cu prisosinţă pragul electoral. În funcţie de Cameră şi Senat, vă înscrieţi între 8 şi 12%, ceea ce reprezintă o creştere importantă faţă de cei 6% pe care i-aţi obţinut, la nivel naţional, la alegerile locale. (...) Mâine, începând cu ora 14.00, vom prezenta într-o emisiune specială, sondajul despre care v-am vorbit. Veţi fi şocaţi, interesaţi, sunt multe lucruri importante.

Încrederea în dumneavoastră şi în Călin Popescu Tăriceanu este la un nivel destul de ridicat, dar Pro România, în acest moment, se constituie ca ‚partidul balama’ care ar putea să hotărască formarea viitorului guvern, mai ales dacă preşedintele Klaus Iohannis nu va dori să preia USR la guvernare", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac în deschiderea interviului de joi, 19 noiembrie, de la DC News TV, cu Victor Ponta.

"Cred că cel mai important lucru e ce facem după 6 decembrie. Eu asta am încercat să construiesc în această campanie: am înţeles, pe 6 decembrie se aleg unii deputaţi şi senatori; de fapt după 6 decembrie putem să continuăm cu Guvernul în formula actuală – domnul Orban la care eventual se mai adaugă nişte USR-işti – sau putem să facem o schimbare radicală. Eu cred că lucrurile merg prost. Mai ales gestionarea pandemiei", a răspuns preşedintele Pro România.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel