Şoferi, la vânătoare de cocalari în trafic. Chişu, mesaj după scandalul cu vatmanul

Foto Facebook / Dan Chişu
Foto Facebook / Dan Chişu

Dan Chişu a transmis un mesaj după incidentul viral tramvai - BMW din Bucureşti, în care un vatman a acroşat un autoturism care staţiona pe calea de rulare a tramvaiului.

"Intr-o tara, nu dau nume, niste baieti s-au organizat intr-un club cu scopul de a devini justitiarii soselelor. Au cumparat niste nissan-uri vechi si le-au pus bullbar-uri peste tot dupa care, pe unde prindeau pe unul care era parcat gresit pe carosabil sau dubla coloana sau care intra pe lina de tramvai abuziv sau ce mai, care incalca mitocaneste reguluile de circulatie, il loveau intentionat. Dupa care asteptau politia cuminti si refuzau orice negociere cu lovitul. Dar de multe ori erau si ei amendati pentru daunele provocate abuziv dar asta era scopul.

Pentru ca masinile erau super asigurate iar cei din club faceau asta cu un program bine stabilit. Membrul clubului, anunta intre ce ore e liber sa iasa la vanatoare de cocalari pe strada si semna ca e dispus sa-si piarda si carnetul in caz de nevoie. Clubul avea 300 de membri printre care si 20 de avocati specializati in litigii dar chiar si 5-6 politisti de la circulatie:). Zic si eu, nu dau idei:)", a scris Dan Chişu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel