Șofer mort de beat, căzut la picioarele polițiștilor

Un șofer beat din Suceava a ajuns în șanț cu mașina. Ulterior, bărbatul a căzut în fața polițiștilor.

Potrivit monitorulsv.ro, un șofer a intrat cu mașina într-un șanț. Polițiștii de pe raza comunei Udești s-au deplasat la locul accidentului și au rămas surprinși să vadă că bărbatul era beat mort și nu se mai putea ține pe picioare.

Bărbatul abia articula cuvintele, iar când a încercat să facă mai mulţi paşi, a căzut în faţa poliţiştilor.

Şoferul, Ioan Drăgoi, în vârstă de 34 de ani, din Bosanci, le-a spus poliţiştilor că venea din satul Plăvălari şi mergea spre casă.

”Deoarece emana halenă alcoolică, şoferului i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, acesta refuzând testarea. A fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, unde nu a fost de acord a i se preleva probe biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei”, a declarat comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene.

Astfel, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ”refuz sau sustragere de la prelevare de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”. 

[citeste si]

Această infracţiune, prevăzută de articolul 337 Cod Penal, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani. În cazul unei fapte de acest gen, șoferul în cauză nu poate primi doar o amendă penală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel