Şoc în TVR: pierde Olimpiada şi Campionatul European

lazescu
lazescu

Alexandru Lăzescu, directorul general al TVR, a anunţat că din cauza sechestrului insturat de ANAF, televiziunea publică riscă să piardă drepturile de transmisie pentru Campionatul European şi Olimipiada din 2012. Cele două evenimente sunt transmise în mod tradiţional de postul naţional, dar actuala stiuaţie pune în pericol cele două mega-evenimente planetare. Dacă problemele nu se rezolvă, cele două competiţii ar putea să nu fie transmise în România, mai ales că până la debutul Campionatului European mai sunt doar 14 zile.

Lăzescu a spus că, dacă situaţia cu ANAF nu se rezolvă, probabil, începând de săptămâna viitoare, Televiziunea Română va fi nevoită să îngheţe cu totul producţia în premieră. De asemenea, el a mai spus că decizia ANAF duce la blocarea activităţii TVR în campania electorală, dar este posibil să ducă şi la blocarea Campionatului European de Fotbal, dar şi a Jocurilor Olimpice.

"Eu, personal, nu am luat în calcul posibilitatea de a demisiona. Aş lua în calcul posibilitatea asta dacă m-aş simţi responsabil faţă de situaţia asta (...) Sigur că se pot face discuţii întotdeauna, dar nu văd cum demisia mea ar rezolva ceva. Suntem într-o situaţie obiectivă", a declarat Alexandru Lăzescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel