VIDEO. Situație EXCEPȚIONALĂ în Rusia. MII de oameni au rămas fără electricitate după o ploaie de gheață

Mii de ruși au rămas fără electricitate după o ploaie de gheață.

Mii de persoane au rămas fără electricitate după producerea unui fenomen sever de ploaie îngheţată, relatează DPA. Se întâmplă într-o regiune din Extremul Orient Rus şi în capitala acestuia, Vladivostok, iar oamenii nu au curent electric de mai bine de 10 zile.

Autorităţile au anunţat sâmbătă că lucrează la repararea liniilor de înaltă tensiune. Locuitorii mai multor sate ar trebui să poată aprinde din nou luminile la sfârşitul acestei săptămâni, au afirmat oficiali ruşi.cMinistrul responsabil cu Extremul Orient Rus, Alexei Chekunkov, a declarat anterior că aproximativ 4.000 de persane din regiunea Primorie au rămas fără electricitate. Imediat după producerea fenomenului de ploaie îngheţată, circa 180.000 de locuitori au fost afectaţi.

Ploaia îngheţată care s-a abătut săptămâna trecută asupra Vladivostok şi a împrejurimilor sale a dus al depunerea unui strat de până la 12 milimetri de gheaţă pe cabluri şi arbori, numeroşi dintre ei prăbuşindu-se sub greutatea gheţii. În imaginile difuzate de autorităţi şi pe reţelele de socializare apar automobile, semne de circulaţie şi alte elemente de infrastructură urbană care arată de parcă ar fi fost congelate.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel