Situație nefericită pentru Nicu Covaci: Cineva a gândit și treaba asta

Nicu Covaci
Nicu Covaci

Nicu Covaci se plânge de situația în care a ajuns piața muzicală din România. Deşi a compus multe piese muzicale în ultimii ani, acestea nu au devenit cunoscute publicului pentru că foarte greu au mai ajuns să fie difuzate la posturile de specialitate.

VEZI ȘI: Interviu Exclusiv. Două vedete de la Antena 1 se bat cu tânăra care are un mesaj de-o simplitate șocantă-VIDEO

Liderul trupei Phoenix susţine că s-a ajuns la această situaţie nu din cauza faptului că muzica lor nu mai este cerută, ci a intereselor financiare ale celor care se ocupă cu programele muzicale, obişnuiţi să primească atenţii financiare în schimbul difuzării melodiilor. "Pe vremuri, se bucurau ăia să le dăm piese să apară la radio, la televiziune, astăzi trebuie să dai şpagă să apari pe post undeva, deşi lumea cere şi îi place. Nu e un paradox, ci o anumită logică, cineva a gândit şi treaba asta. Ce să mai spun, după ce m-am reîntors în ţară, am atâtea piese noi, frumoase, lumea nu le ştie, nu le cunoaşte. Lumea mă întreabă pe mine ce fac, dacă nu mai compun nimic şi le răspund că eu compun, dar degeaba, pentru că materialul nu ajunge la public", susţine Nicu Covaci, conform Ziarul Ring.

"Aproape nicio formaţie românească nu mai umple vreo sală, discuri nu se vând pentru că toată lumea fură pe gratis, internetul este criminal... E aproape imposibil să trăieşti din muzică...", a adăugat Nicu Covaci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel