Silvia, câștigătoarea ''Bravo ai stil'', mama unei superbe fetițe de patru ani

Silvia este câștigătoare a emisiunii ''Bravo, ai stil'', de la Kanal D. Pe tot parcursul competiției, concurenta a avut o mare susținătoare, pe fetița ei de numai patru ani, Evolette Sofia.

Silvia a câștigat marele titlu Bravo, ai stil, premiul de 100.000 de euro și o carieră în televiziune. deși a fost o diferență foarte mică între ea și Cristina Mihaela. De departe cea mai înfocată admiratoare a Silviei este nimeni alta decât fetiţa ei de patru ani, de care proaspăta căştigătoare este foarte mândră.

“Am o fetiţă de 4 ani, blondă cu ochii albaştri, o minunăţie de fată pe nume Evolette Sofia. Mai presus de orice, fiica mea este o «fashionistă». Încă de mică, este obsedată de haine, dar nu ca toţi copiii; la modul acela adult, m-a moştenit, dar cred că mă lasă uşor în urmă. Mă urmăreşte din faţa micului ecran de fiecare dată când apar şi se bucură foarte tare, ba chiar îi imită pe juraţi. Dacă nu ar fi părinţii mei, mi-ar fi fost foarte greu să o cresc pentru că în aceste clipe ea stă cu ei, la Târgu-Jiu”, a povestit Silvia în urmă cu ceva timp, potrivit click.ro.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel