Și-a înscenat propria răpire în 2016, iar acum va plăti pentru fapta sa

Sursă foto: Facebook (Find Sherri)
Sursă foto: Facebook (Find Sherri)

O femeie din SUA și-a înscenat răpirea, avocatul său argumentând că aceasta suferă de probleme psihice. 

O femeie din California a pledat vinovată pentru că și-a înscenat propria răpire și a mințit autoritățile în 2016. Sherri Papini, în vârstă de 39 de ani, a dispărut în timp ce alerga aproape de casa ei, doar pentru a reapărea trei săptămâni mai târziu, de Ziua Recunoștinței, scrie BBC

La acea vreme, ea a susținut că două femei hispanice au răpit-o, declanșând o operațiune masivă de căutare. FBI-ul a concluzionat ulterior că ea se afla la casa unui fost iubit și și-a provocat rănile despre care s-a crezut că au rezultat în urma răpirii. 

Crima i-a adus lui Papini porecla „California's Gone Girl” – după un roman și film popular în care protagonista face o farsă similară. Rămâne neclar de ce Papini și-a organizat răpirea, iar ea nu a oferit nicio explicație. 

A reapărut după trei săptămâni cu vânătăi și părul tuns

Controversele s-au învârtit în jurul lui Papini din noiembrie 2016, când soțul ei a declarat-o dispărută după ce femeia nu a reușit să-și ia copiii de la grădiniță, totul rezultând într-un efort masiv de căutare. Trei săptămâni mai târziu, ea a fost găsită pe marginea unui drum, lovită, cu vânătăi pe talie și încheieturi, urme ale așa-zisului sechestru. De asemenea, i-a fost tuns părul. 

După o vânătoare exhaustivă a presupușilor ei răpitori, FBI a anunțat în martie a acestui an că a descoperit că Papini a organizat întreaga aventură. Într-o plângere penală de 55 de pagini, FBI a spus că femeia și-a petrecut dispariția acasă la un fost iubit. Cei doi au comunicat folosind telefoane preplătite încă din decembrie 2015.

În plângere se adaugă că Papini „s-a rănit pentru a-și susține declarațiile false”, cu ajutorul fostului iubit. Aceasta s-a lovit ca să își creeze vânătăi și s-a ars pe brațe. 

Deși Papini nu a oferit niciun motiv pentru fapta sa, plângerea FBI include declarații ale martorilor care spuneau că Papini are „un istoric care implică minciunile”, totul pentru a atrage atenția.

Te-ar mai putea interesa și articolul: Un bărbat și-a primit sentința, după ce a DECAPITAT fiica unui diplomat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel