Urmărește emisiunea live


SFÂNTUL ILIE, 20 iulie 2019. MESAJE de Sfântul Ilie

Sâmbătă, 20 iulie, creștin-ortodocșii îl prăznuiesc pe Sfântul Ilie. Este o zi importantă pentru peste 100.000 de români, care așteaptă urările noastre.

MESAJE de Sfântul Ilie 2019. La mulți ani, plini de fericire și de împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!

MESAJE de Sfântul Ilie 2019. Astăzi e ziua ta, Ilie, o zi ce-o iau drept garanţie, că oameni de nădejde mai sunt pe astă lume. Asemeni ţie, din nume ei îşi fac renume.

MESAJE de Sfântul Ilie 2019. Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ilie, îţi doresc o ora de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

MESAJE de Sfântul Ilie 2019. Ne gândim cu toții la tine și, pentru că astăzi este o zi specială, îți urăm un sincer La mulți ani!

MESAJE de Sfântul Ilie 2019. Dragă Ilie, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer "LA MULŢI ANI" să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună!

MESAJE de Sfântul Ilie 2019. De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!

VEZI ȘI: Sfântul Ilie, tradiții, obiceiuri și superstiții. Așa ai belșug



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel