Sfântul Andrei 2017. Cele mai frumoase MESAJE

Rugăciune puternică de Sfântul Apostol Andrei
Rugăciune puternică de Sfântul Apostol Andrei

Creștinii îl prăznuiesc joi, 30 noiembrie, pe Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul românilor.

Sfântul Andrei MESAJE. În jur de 700.000 de români poartă numele de Andrei, Andreea și derivate ale acestora. Data la care are loc ziua Sfântului Andrei a fost declarată prin lege sărbătoare publică şi este zi liberă din 2012.

Sfântul Andrei MESAJE. Azi, de ziua numelui, iți urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iți dorești. La mulți ani!

Sfântul Andrei MESAJE. De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui. La mulți ani!

Sfântul Andrei MESAJE. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!

Sfântul Andrei MESAJE. Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri!

Sfântul Andrei MESAJE. Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie. Să ai în viată numai noroc și bucurie! La Mulți Ani!

[citeste si]

Sfântul Andrei MESAJE. Andreea/Andrei, îți urez să ai o viaţă senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îţi urez o zi de neuitat și un călduros "La mulți ani!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel