Sensei Florin Burhală, unul dintre fondatorii Federației de Arte Marțiale, mort într-un accident

Sportul românesc a mai pierdut un membru de seamă. Unul dintre fondatorii Federației Române de Arte Marțiale și președintele clubului de aikido Sakura, din Buzău, și-a pierdut viața luni seară împreună cu un prieten, într-un mod stupid.

Sensei Florin Burhală se întocea cu un prieten de la pescuit când s-au răsturnat cu mașina într-o baltă de pescuit. Cei doi nu au mai putut ieși din autoturism si au murit înecați, informează stiridebuzău.ro.

Tragedia s-a petrecut pe balta de lângă localitatea Luciu, recunoscută ca raiul pescarilor sportivi din județ. Nu se știe câte ore a stat mașina în apă până când a fost văzută de un localnic răsturnată pe plafon. Omul a sunat imediat la 112 dar a alertat și satul. Până la sosirea salvatorilor profesioniști, sătenii au spart geamul mașinii și au scos trupul fără viață al unuia dintre bărbați.

Ghinionul pescarilor a fost că mașina s-a răsturnat și ei nu au mai putut ieși.

Florin Burhală avea 54 de ani şi era membru fondator al Federaţiei Române de Arte Marţiale. Era căsătorit şi avea doi copii. Celalalt barbat era un prieten al sau, de 57 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel