Șeful tineret ALDE, către Rareș Bogdan: Nu vrei să-i numeri și altceva lui Tăriceanu?

Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu

Șeful organizației de tineret ALDE, Claudiu Catană, a avut pe Facebook, o reacție după atacul lui Rareș Bogdan la Călin Popescu Tăriceanu.

„Văd că Rareș Bogdan îi numără nevestele lui Călin Popescu-Tăriceanu. Nu vrea să-i numere și altceva? Ceva ce lui Rareș Bogdan îi lipsește! Câteva elemente ajutătoare...”, a scris șeful ALDE tineret pe pagina sa de Facebook. 

Elementele ajutătoare postate de Claudiu Catană sunt un pui, un ou, un biberon, clape de pian, o lanternă și litere din alfabet.

Reacția vine în contextul atacului lui Rareș Bogdan, primul pe lista PNL la alegerile europarlamentare, care l-a atacat pe la liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu:

„În afară de Dragnea și acoliții lui, de infractorii lui, mai există unul. Mai există unul ajuns la a cincea, a șasea, a șaptea nevastă, nici nu mai știu a câta nevastă, dar care luptă pentru familii tradiționale. Acest individ e mai periculos decât celălalt. Acum 48 de ore era preocupat de cum să pună în dezbatere publică, nu nevoia de autostrăzi, de investiții, de spitale, ci cum să discutăm noi despre droguri, despre etnobotanice. Să facem niște mari laboratoare unde să intre el cu Dragnea să se drogheze singuri. Nu noi. Sau să intre în pușcăriile pe care le eliberează și să se drogheze ei acolo” a spus Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel