Secrete de croazieră - decontul vieții high-class. Fost ofițer de echipaj, despre consumul de alcool și vânătoarea de femei

O vacanță pe croazieră are menirea să te relaxeze, uitând de grijile din viața cotidiană. Însă, lucrurile ar putea să stea cu totul diferit pentru echipaj. Un fost ofițer, Jay Herring, a dezvăluit dezavantajele stilului de viață de pe un vas de croazieră, potrivit Daily Express. 

Spre deosebire de pasageri, echipajele se confruntă cu perioade grele pe parcursul unui timp îndelungat pe mare, deși își fac o mulțime de prieteni noi. Uneori, viața pe mare poate duce la un pic mai mult decât la prietenie. Fostul ofițer Jay Herring a dezvăluit lucruri mai puțin cunoscute în cartea sa „Adevărul despre navele de croazieră”. Herring a explicat că între echipajele de croazieră poate exista un pic de dezamăgire, nu doar distracție.

'Cu toată băutura, a fost ca un cămin universitar, dar cu alte reguli. Dar a devenit plictisitor pentru că nu era nimic de făcut decât să consumăm băuturi alcoolice și să vânăm femei. Unii oameni adorau asta. Sigur am făcut-o, cel puțin pentru un timp, dar am îmbătrânit cu acest stil de viață. ', a scris fostul ofițer de croazieră.

Decontul vieții high-class

Herring a dezvăluit că trăirea vieții high-class ar putea sfârși prin a avea un efect neplăcut asupra corpului. 'Acest stil de viață a avut un impact negativ. Odată cu programul de lucru și consumul mare de alcool și tutun, organismele noastre îmbătrâneau rapid. Nu am fumat, dar întotdeauna am crezut că arăt mai în vârstă când m-am trezit cu mahmureală după o beție', a spus el. Echipajul s-ar putea lupta să doarmă din cauza cazării lor, cu totul diferită de cea a pasagerilor.

'Imaginează-ți că locuiești într-o casă care nu are ferestre și nu avea lumina naturală de niciun fel. Majoritatea cabinelor de echipaj nu aveau draperii sau pereți colorați și ne simțeam mai mult ca într-o cameră de spital. Aveam o podea de linoleum care era curățată o dată pe zi, dar tot trebuia să mă spăl de murdărie de pe picioare înainte de a mă culca. ”

În timpul său petrecut pe mare, Herring a avut cândva o cabină de croazieră, care vibra intens din cauza motoarelor navei.

'Totul se zguduia în cabina mea. Odată cu vibrația se auzea un zgomot puternic. A fost ca o melodie de rap cu tonuri de bas profund pe care le puteam simți în piept. Mi-a dat dureri de cap. Nu l-am putut ignora până nu mi-a venit ideea să dorm cu dopuri de urechi. Femeia dintr-o cabină alăturată a spus că vibrațiile motorului erau atât de mari în dormitor, încât a avut dureri de cap și limba i-a fost amorțită.' a mai spus Jay Herring.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel