Şcoala TSD, la final. Mesaj pentru cei "măcinaţi de ură"

Mihai Ciobanu / 16 iun 2018 / 22:14 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Tinerii social-democraţi doresc să facă o altfel de politică, nu bazată pe ură, afirmă preşedintele organizaţiei de tineret a PSD, deputatul Gabriel Petrea. 

Tinerii social-democraţi doresc să facă o altfel de politică, nu bazată pe ură, a declarat preşedintele Organizaţiei de tineret a PSD, deputatul Gabriel Petrea. Unul dintre principalele mesaje adresate de liderii partidului la Şcoala politică de vară a TSD, care s-a desfăşurat timp de două zile la Neptun şi la care au fost prezenţi peste 700 de tineri, a fost acela de unitate în anul Centenarului. 

"Noi, la nivel de generaţie tânără de politicieni avem o relaţie foarte bună, noi comunicăm foarte mult cu toate organizaţiile de tineret ale partidelor politice, dar şi cu organizaţiile non guvernamentale şi încercăm să facem o altfel de politică, o politică bazată pe idei, pe proiecte, nu bazată pe ură, pe dezbinare.

Şi încercăm, pe cât posibil, să transmitem acest lucru şi tinerilor din organizaţia noastră şi să le explicăm că a face politică nu înseamnă a-ţi urî adversarul, ci a-l respecta şi a fi apropiat de cetăţenii pe care îi reprezinţi şi a face proiecte pentru ei şi nu împotriva adversarilor politici. Am transmis acest mesaj pentru că sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire şi, în acest an, cred că acesta trebuie să fie un subiect pe care trebuie să-l abordăm la nivelul întregii societăţi şi să conştientizeze toată lumea că poate ar fi timpul să punem punct acestei dezbinări şi să încercăm împreună, putere sau opoziţie, să lucrăm pentru construcţia şi reconstrucţia României", a precizat Petrea, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, cei "măcinaţi de ură" ar trebui să rămână în minoritate. 

"Cu cât atragem mai mulţi tineri şi ei vor vedea că noi nu doar vorbim ci şi implementăm proiectele şi lucrurile pe care le spunem devin lucruri concerte, sunt sigur că noi, cei care ne dorim o majoritate, vom deveni o majoritate - cei care ne dorim unitate şi ne dorim mai multă pace socială decât cei care îşi doresc dezbinare şi răul României", a adăugat social-democratul. 

Un alt obiectiv al TSD este mobilizarea "într-o continuă campanie electorală". 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25