Scandal marijuana. Bădiță, nouă mișcare. Ciutacu: Asta intră la agravante

Florin Bădiță
Florin Bădiță

Numele lui Florin Bădiță a apărut într-o înregistrare cu referire la consumul de marijuana. Inițial, protestatarul a publicat un mesaj în care vorbea despre acest subiect. Apoi l-a șters și a venit cu o nouă postare.

”Referitor la postarea pe care am publicat-o ieri, despre modalitatea de utilizare a marijuanei în alte țări, trebuie sa insist asupra faptului ca nu s-a dorit sa fie o instigare la consum de substanțe interzise prin lege.

Cunosc prevederile legii 143/2000 și înțeleg sa ma supun pe teritoriul României rigorilor acesteia. În rest, ce fac în spațiile private nu privește pe nimeni.

Si nu voi ceda presiunilor, atacurilor la persoana și manipularilor din presă. Îmi voi continua activitatea civică, și personal cred ca România poate fi vindecată de corupție, ura și prejudecăți”, a fost mesajul lui Florin Bădiță. Aceste rânduri vin după ce Mircea Badea a comentat, în emisiunea ”În gura presei” de la Antena 3, fragmentele din mesajul inițial al tânărului. Postarea inițială o găsiți la finalul articolului.

După această postare, jurnalistul Victor Ciutacu a făcut o remarcă și a spus că protestatarul și-a luat avocat.

”Da' cam slab. Ștergerea mesajului intră la agravante. Urmează sincronul de pe scările DIICOT”, a scris ziaristul pe Facebook.

VEZI ȘI: Scandal marijuana. Florin Bădiță - Mircea Badea, replici explozive (aici găsiți fragmente din mesajul inițial postat de protestatar)


(w670)




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel