Scandal la Bolintin. Focuri de armă, trei răniți și 14 persoane audiate

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Trei persoane au fost rănite, opt identificate ca participante la un scandal şi 14 persoane sunt audiate pentru infracţiunea de tentativă de omor după ce, miercuri, în oraşul Bolintin Vale, a avut loc un conflict spontan între membrii a două familii, în urma căruia s-au lovit reciproc cu pumnii, cu bâte şi cu un topor.

"Poliţiştii s-au autosesizat şi au intervenit, de îndată, pentru aplanarea conflictului, context în care au executat un foc de avertisment cu armamentul din dotare. În urma conflictului spontan, trei persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cadrul cercetărilor, poliţiştii au identificat opt persoane implicate în acest scandal, o parte dintre acestea, împreună cu martorii au fost audiate", a declarat joi, presei, purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Până la acest moment au fost audiate 14 persoane. De asemenea, au fost ridicate de la persoanele implicate obiectele folosite la agresiune.

 

Vezi și: Licitaţii anulate din lipsă de oferte. Proiecte cu fonduri UE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel