Licitaţii anulate din lipsă de oferte. Proiecte cu fonduri UE

Bani
Bani

Mai multe licitații au fost anulate din lipsă de oferte pentru proiecte cu fonduri europene. 

Trei proiecte ale Primăriei municipiului Bistriţa, care beneficiază de finanţare europeană şi a căror valoare se ridică la circa 28 milioane lei, fără TVA, sunt îngreunate de faptul că la licitaţiile organizate în acest an nu s-a prezentat nicio firmă, motiv pentru care procedurile au fost anulate.

Potrivit datelor comunicate, joi, de primărie, la solicitarea Agerpres, cel mai consistent dintre aceste proiecte este cel care vizează reabilitarea şi modernizarea Şcolii gimnaziale nr. 4, în valoare de aproximativ 15,4 milioane lei, fără TVA, pentru care procedura de licitaţie a fost anulată în data de 14 martie pe motiv că nu s-au depus oferte.

Celelalte două proiecte vizează lucrări de amenajare în localităţile componente Slătiniţa şi Ghinda, unul dintre acestea fiind anulat deja de două ori din acelaşi motiv.

Aceeaşi situaţie se regăseşte şi la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, unde licitaţiile demarate în acest an pentru trei proiecte cu fonduri europene, în valoare totală de aproximativ 2,9 milioane lei, a trebuit să fie reluate, pentru că nicio firmă nu a depus oferte.

Vezi și: 

Ultramaraton: Avram Iancu, premiat la Polul Nord

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel