Scandal ambulanțe. Întâlnirea Grindeanu-Bodog-Arafat, amânată

Întâlnirea dintre Sorin Grindeanu, Raed Arafat și Florian Bodog va fi amânată, a anunțat astăzi purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu.

"Acea întâlnire se amână. Nu va mai avea loc în cursul zilei de astăzi (miercuri - n.r.). Domnul secretar de stat Raed Arafat venea acum direct de la Washington. Din păcate, cursa domniei sale a avut o întârziere considerabilă şi va ajunge destul de târziu în această seară. Premierul şi-ar fi dorit să aibă o întâlnire şi cu secretarul de stat Raed Arafat şi cu ministrul de Interne, şi cu ministrul Sănătăţii şi, de asemenea, cu şeful ANAF. Având în vedere această întârziere, întâlnirea nu mai este posibilă în cursul de astăzi, cel mai probabil se amână pentru săptămâna viitoare", a precizat Alina Petrescu, într-o conferinţă de presă, după şedinţa de Guvern. 

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat, luni, că a discutat cu premierul Sorin Grindeanu despre achiziţia de ambulanţe şi că urmează să aibă loc o întâlnire la care să participe şi secretarul de stat în MAI Raed Arafat, la întoarcerea acestuia în ţară. Această întâlnire ar fi urmat să aibă loc miercuri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel