Sărbătoarea Internațională a Muzicii, în direct, la TV5MONDE

Le Plus Grand Cabaret du Monde
Le Plus Grand Cabaret du Monde

De la jazz, la muzică clasică, de la rock la pop, TV5MONDE vă invită să luați parte astă-seară, la ora 22:00, în direct, de la Toulouse, la un spectacol muzical de excepție.

De la jazz, la muzică clasică, de la rock la pop, TV5MONDE vă invită să luați parte astă-seară, la ora 22:00, în direct, de la Toulouse, la un spectacol muzical de excepție.

Toulouse găzduiește pentru al doilea an consecutiv Sărbătoarea muzicii / Fête Internationale de la Musique, un spectacol de muzică live, de amploare, prezentat de cântărețul quebecoaz Garou. O seară spectaculoasă, intensă, ce se bucură de recitalurile unor artiști speciali, o producție de anvergură.

(w670) Acoustic

Acoustic

Fête de la Musique a fost una dintre emisiunile cu cea mai mare audiență în România, dintre programele TV5MONDE, anul trecut.

Creată de artistul american Joel Cohen, în 1976, adoptată apoi de Ministerul Culturii din Franța, în 1982, La Fête de la Musique / Sărbătoarea muzicii este acum celebrată în perioada solstițiului de vară în peste 110 țări de pe glob.

Cu ocazia Sărbătorii muzicii, canalul francofon propune până la finalul lunii iunie o serie de portrete originale ale unor artiști consacrați, alături de recitaluri speciale și concerte extraordinare, o călătorie muzicală fantastică, de savurat până la finalul lunii iunie.

Pentru al doilea an consecutiv, cântărețul quebecoaz Garou este gazda spectacolului Fête de la musique, cu complicitatea lui Thomas Thouroude și a lui Sidonie Bonnec. Din Piața Capitole, din Toulouse, vor fi transmise momente surprinzătoare, emoționante și recitaluri ale artiștilor proveniți din medii diverse.

(w670) La fete de

La fête de la musique

Sâmbătă, 24 iunie, de la 22:00, nu rataţi Le plus Grand Cabaret du Monde.

Patrick Sébastien crează, alături de invitații săi, un spectacol extraordinar, de mare amploare.

Tot sâmbătă, dar la ora 17:30, clasica emisiune Acoustic, extrem de apreciată în Franța și pe plan internațional, vă propune o întâlnire muzicală de neratat, ce găzduieşte în fiecare săptămână un artist al scenei muzicale francofone.

TV5MONDE este canalul francofon de televiziune cultural și de divertisment prezent la nivel mondial, care oferă o mare varietate de filme subtitrate în prime time, seriale, jurnale de știri, evenimente sportive în direct, documentare de amploare, emisiuni de călătorii, programe pentru copii și adolescenți, precum și programe art de vivre. Cu 10 canale distincte la nivel mondial, ce ajung în 265 milioane de cămine, printr-o programare localizată, cu subtitrare în 12 limbi de circulație internațională, canalul francofon se adresează deopotrivă spectatorilor care doresc să urmărească producții TV calitative, elitelor culturale și mediului de afaceri.

În România, TV5MONDE este în oferta tuturor operatorilor de cablu, cu subtitrare în limba română, din 1990. Cu peste 7 milioane de cămine românești conectate la canalul francofon la ora actuală, ce reprezintă un procent de prezență de 98%, România este a treia țară, ca audiență, după Franța și Republica Congo. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel